Aspectul deosebit al blaturilor de marmura

Marmura este o rocă metamorfică obținută prin metamorfoza calcarului, fiind alcătuită din minerale de carbonat recristalizate. Numele său provine de la cuvântul grecesc marmairein și înseamnă a străluci.

Această piatră naturală reprezintă una din cele mai bune alegeri atunci când vine vorba de amenajarea blaturilor pentru bucătărie sau baie, deoarece emană rafinament și le oferă un aspect deosebit datorită frumuseții sale. Suprafața marmurei este alcătuită din texturi cu venaturi interesante și are o gamă vastă de culori ce se datorează impurităților conținute. Gama de culori cuprinde: alb, bej, cenușiu, gri, verde, negru și roșu.

Complexitatea texturilor și a culorilor de care dispune marmura, permite integrarea blaturilor realizate din acest material în orice stil de amenajare. Aspectul său unic va transforma orice bucătărie sau baie într-un spațiu elegant.

Dacă sunt întreținute corespunzător, aspectul blaturilor de marmură se va păstra foarte bine de-a lungul timpului. În acest sens se recomanda efectuarea unui tratament de impermeabilizare pentru a asigura rezistența blaturilor.

Pe www.stona.ro poţi alege din peste 200 de modele de marmură atât online cât şi în showroom-ul din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţul Prahova şi judeţul Alba.