Rezistenta blaturilor de marmura

Materialul folosit la realizarea blaturilor pentru bucătărie și baie trebuie să îndeplineasca o cerință foarte importantă pentru a fi potrivite acestor spații, și anume rezistența ridicată. Marmura este un material foarte apreciat pentru acest tip de amenajare, datorită rezistenței ridicate pe care o oferă. 

Marmura este o rocă metamorfică compusă din minerale carbonate recristalizate, ce se formează atunci când calcarul este supus căldurii și presiunii metamorfismului.

Rezistența blaturilor de marmură oferă posibilitatea folosirii acestora fără griji, deoarece suprafața nu va fi afectată de zgârieturi, pete, spargere sau temperaturi ridicate.

Deși blaturile de marmură sunt în general rezistente la căldură, se recomandă să se folosească suporturi sub obiectele fierbinți, pentru siguranța evitării oricărei deteriorări.

Un tratament de sigilare aplicat blaturilor de marmură în mod regulat, va asigura rezistența acestora de-a lungul timpului.

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 200 de modele de marmură disponibile atât online cât şi în showroom-ul din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţul Prahova şi judeţul Alba.