Blat de marmura maro pentru bucatarie

Bucătăria este locul în care gătim și petrecem timp cu cei dragi, de aceea este important ca această încăpere să aibă un aspect estetic deosebit și o atmosferă confortabilă. Amenajarea blatului cu marmură maro va contribui cu siguranță la obținerea unei astfel de bucătării.

Marmura este o rocă metamorfică compusă din minerale carbonate recristalizate, ce se formează atunci când calcarul este supus căldurii și presiunii metamorfismului. Numele său provine din cuvântul grecesc „marmairen” și înseamnă „a străluci”.

Marmura maro este disponibilă într-o varietate de modele ce includ o gamă cromatică bogată de tonuri pământii. Varietatea tonală a venelor sale nu trebuie lăsată în urmă. Marmura maro poate avea linii de culori destul de diferite între ele, cum ar fi alb, corai sau auriu.

Indiferent de modelul ales, nuanțele frumoase de maro ale blatului din bucătăria ta vor transmite calm și confort și îți vor conecta simțurile cu natura. Bucătăria ta va avea un aer sofisticat și luxos ce va face ca timpul petrecut în această încăpere să fie foarte plăcut.

Din punct de vedere practic, blatul de marmură maro va fi util atunci când vei găti sau coace, deoarece suprafața va fi rece la atingere în mod natural. Însă este recomandat să nu așezi oale sau tigăi fierbinți direct pe suprafața blatului, pentru a evita orice eventuală deteriorare.

Aplicarea unui tratament de sigilare la un interval de 12 luni, va asigura durabilitatea în timp a blatului tău de marmură maro din bucătărie.

Nu vei avea nevoie de produse de curățare speciale pentru acest blat, doar de o lavetă moale pe care o vei folosi împreună cu săpun lichid și apă caldă. Trebuie să eviți folosirea soluțiilor de curățare acide, deoarece acestea pot deteriora suprafața blatului.

Vei găsi peste 30 de modele de marmură maro, accesând www.stona.ro și îl vei putea alege pe cel potrivit pentru amenajarea blatului din bucătăria ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.