Blat de marmura maro pentru baie

Pentru a obține o atmosferă caldă și primitoare în baia ta, poți amenaja blatul din această încăpere cu marmură maro.

Marmura este o rocă metamorfică compusă din minerale carbonate recristalizate, ce se formează atunci când calcarul este supus căldurii și presiunii metamorfismului. Numele său provine din cuvântul grecesc „marmairen” și înseamnă „a străluci”.

Cu nuanțele sale pământii, marmura maro este un material delicat și versatil, disponibil într-o varietate mare de modele pentru toate gusturile. Dacă alegi nuanțe închise, blatul din baia ta va avea un impact estetic puternic, iar dacă alegi nuanțe deschise va avea un impact calm și delicat. Indiferent de modelul ales, blatul de marmură maro din baia ta va emana eleganță și rafinament în întreaga încăpere.

Marmura este una din cele mai durabile opțiuni pentru amenajarea blatului din baie, datorită durității sale. Va rezista expunerii constante la apă fără probleme, nefiind afectat de umezeală. De asemenea, va fi rezistent la pete și zgârieturi.

Imediat după instalarea blatului de marmură maro din baia ta, este recomandat să se aplice un tratament de sigilare pentru a-i asigura rezistența în timp. Se va repeta tratamentul la un interval de 12 luni.

Acest blat nu va avea nevoie de un proces de curățare complicat, cu o lavetă moale și o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, vei obține o suprafață curată și strălucitoare.

Pe www.stona.ro sunt disponibile peste 30 de modele de marmură maro, din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea blatului tău din baie. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.