Blat de marmura alba cu finisaj lustruit pentru baie

Cea mai bună alegere atunci când vine vorba de amenajarea unei băi cu aspect luxos și elegant, este confecționarea blatului din marmură albă cu finisaj lustruit.

Marmura este o rocă ce se formează din metamorfismul rocilor sedimentare carbonate, cel mai probabil calcar și dolomit. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.

Blatul de marmură albă din baie va impresiona cu siguranță orice privitor prin intermediul frumuseții sale unice. Acest tip de material este disponibil într-o gamă variată de modele, de la alb pur, la venaturi în nuanțe de gri, bej sau maro ce se ramifică pe suprafața albă.

Finisajul lustruit pune în valoare aspectul sofisticat al marmurei albe, datorită suprafeței lucioase cu efect de oglindă care reflectă lumina. Blatul de marmură albă cu finisaj lustruit va fi o adiție potrivită, atât pentru băi amenajate în stil tradițional, cât și în stil modern, oferind extravaganță oricărei încăperi.

În urma procesului de lustruire a suprafeței marmurei albe, se adaugă un strat protector, astfel că blatul tău din baie va fi rezistent la pete. De asemenea duritatea marmurei nu va permite ca blatul să se deterioreze în timp sau ca apa și umezeala să se înfiltreze în suprafață.

Acest blat va necesita aplicarea unui tratament de sigilare imediat după instalare, iar apoi reaplicarea tratamentului la un interval de 12 luni, pentru a asigura rezistența blatului de-a lungul timpului.

Curățarea blatului de marmură albă cu finisaj lustruit se va face cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale.

Peste 40 de modele de marmură albă cu finisaj lustruit sunt disponibile pe www.stona.ro din care îl poți alege pe cel potrivit pentru amenajarea blatului din baia ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.