Optiuni de modele pentru blaturile de marmura bej

Dacă îți dorești ca blaturile din bucătăria sau baia ta să emane eleganță și opulență într-un mod discret, marmura bej este cu siguranță cea mai bună alegere.

Marmura este o rocă metamorfică compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare.

Varietatea tonală a marmurei bej este bogată și versatilă, astfel că indiferent de stilul în care este amenajată bucătăria sau baia ta, blaturile tale amenajate cu acest material se vor integra perfect în decor. Din cauza numărului mare de modele disponibile pentru marmura bej, poate părea dificilă alegerea celui potrivit pentru locuința ta, de aceea urmează să-ți prezentăm câteva din cele mai populare.

Boticcino

Acest model de marmură bej are o bază într-o nuanță subtilă de bej și are dungi aurii ușoare care aduc aminte de spuma mării. De asemenea, are umbre albe, care sunt specifice marmurei bej Boticcino. Această marmură își are originea la granița dintre Lombardia și Veneto în Italia.

Crema Marfil

Marmura Crema Marfil este explorată în jurul zonei Pinoso, un oraș situat în regiunea Valencia – sud-estul Spaniei. Este o marmură incredibil de frumoasă, cu o culoare extrem de atractivă și caldă. Blaturile tale amenajate cu acest tip de marmură vor arăta uimitor.

Crema Nova

Crema Nova este un fel de marmură bej extrasă în Turcia (Bilecik). Suprafața sa are un bej cremos cald, cu detalii în nuanțe maro roșiatic. Optează pentru acest model pentru a obține o atmosferă calmă și relaxantă în bucătăria sau baia ta.

Cappuccino

Marmura turcească Cappuccino este o marmură bej cu nuanțe deschise și medii. Marmura Cappuccino va da personalitate bucătăriei sau băii tale, prin intermediul nuanțelor sale plăcute și a texturilor venate distinctive.

Alege modelul potrivit de marmură bej, din peste 100 de modele disponibile, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau depozitele aflate în județele Prahova şi Alba.