Optiuni de modele pentru blaturile de marmura neagra

Blaturile de marmură neagră reprezintă cea mai bună opțiune atunci când îți dorești o bucătărie sau baie elegantă și sofisticată.

Marmura este o rocă metamorfică compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare.

Marmura neagră este disponibilă într-o gamă variată de modele, astfel că poți alege modelele care se potrivesc cel mai bine pentru blaturile din bucătăria sau baia ta. Pentru a face această alegere mai ușoară, urmează să descoperi cele mai populare modele.

Nero Marquina

Nero Marquina este probabil cea mai cunoscută marmură neagră din întreaga lume, datorită intensității și omogenității fundalului său negru, a venelor sale albe caracteristice și a volumului ridicat de producție. Este un calcar negru de recif cu granulație fină și venele albe de calcit foarte tipice. Este extras din carierele din Markina (Biscaya), Spania.

Petra Black

Petra Black se extrage din India, iar fundalul său este gri inchis cu vene în nuanțe variate de gri, de la deschis la închis. Alege acest tip de marmură neagră dacă îi dorești un aspect mai clasic si mai discret pentru blaturile din bucătăria sau baia ta.

Tabacco

Tabacco este un tip de marmură neagră cu aspect neconvențional, suprafața sa fiind formată din dungi destul de uniforme și dispuse paralel, în nuanțe foarte diverse de gri închis și câteva detalii de gri deschis. Contrastul rezultat oferă un impact vizual plăcut, iar blaturile din bucătăria sau baia ta amenajate cu acest model vor avea o frumusețe unică.

Levadia Black

Levadia Black este un tip de marmură neagră extrasă în Grecia. Adâncimea sa este dată de aranjamentul delicat al venelor albe care sunt dispuse pe tot fundalul negru intens. Contrastul extrem care se creează între alb și negru, oferă un impact vizual deosebit care va transforma blaturile din bucătăria sau baia ta în decorațiuni.

Accesând www.stona.ro poți alege modelul potrivit de marmură neagră pentru amenajarea blaturilor din bucătăria sau baia ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.