Optiuni de modele pentru blaturile de marmura maro

Dacă îți dorești ca blaturile din bucătăria ta să fie foarte versatile și să se integreze perfect într-un decor interior etnic, blaturile de marmură maro sunt extrem de potrivite.

 

Marmura maro va emana o frumusețe naturală atemporală în bucătăria sau baia ta și va da impresia de siguranță și confort.

 

Acest material poate fi găsit într-o gamă foarte variată de modele, cu nuanțe de maro și texturi venate foarte diverse, de aceea, în continuare vom analiza câteva dintre cele mai frumoase tipuri de marmură maro.

 

Emperador Dark

 

Emperador Dark este o marmură maro atrăgătoare extrasă din Spania, cu o gamă de maro închis, bogat și gri. Blaturile amenajate cu marmura maro Emperador Dark vor înfrumuseța bucătăria sau baia ta, prin intermediul profunzimii sale vizuale. Pentru a obține o eleganță deosebită, poți amenaja celelalte elemente din bucătărie sau baie cu marmură de alte culori.

 

Emperador Light

 

După cum indică și numele, Emperador Light are un ton relativ mai deschis și este extras în Liban. Această piatră naturală de culoare maro crem bej prezintă o căldură notabilă ce dă impresia că este așezată la soare. Cunoscută pentru texturile jucăușe de culoare crem și nuanțele calde, blaturile de marmura maro Light Emperador vor adaugă greutate designului unei game eclectice de stiluri, de la tradițional la post-modern.

 

Timber Brown

 

Timber Stone este o marmură maro cu vene dispuse orizontal și paralel, sub formă de valuri unice de maro în nuanțe de argintiu. Aspectul său catifelat emană o căldură frumoasă care amintește de o țesătura drapată. Având o textură distinctă, blaturile de marmură maro Timber Brown vor oferi oricărei bucătării sau băi o eleganță excepțională.

 

Rainforest Brown

 

Marmura maro Rainforest Brown este o piatră exotică care vine în nuanțe de maro, dar are și elemente de gri în ea. La bază există un maro roșu intens unic și vei găsi vene albe la suprafață care arată ca ramurile unui copac. Pe lângă avantajele estetice, acest tip de marmură maro are unele din cele mai potrivite avantaje practice pentru amenajarea blaturilor din bucătărie sau baie, fiind dură și rezistentă.

 

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 30 de modele de marmură maro pentru a le alege pe cele potrivite pentru amenajarea blaturilor din bucătăria sau baia ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.