4 idei pentru a evidentia blaturile din marmura 

Cu toate culorile și modelele unice ale marmurei, vedem din ce în ce mai multe modalități noi și interesante de a încorpora suprafețele din acest material în bucătărie.

 

Marmura este o rocă metamorfică compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare.     

În timp ce blaturile din marmură vor fi întotdeauna prima și preferata alegere pentru designeri și proprietari, există modalități suplimentare de a prezenta mișcarea naturală rafinată și nuanțele marmurei.  

În continuare îți vom prezenta 4 idei pentru a evidentia blaturile din marmură ale locuinței tale. 

1. Mânere de uși din marmură pentru dulapuri 

Când vine vorba de bucătării luxoase și sofisticate, contează detaliile. Mânerele din marmură sunt o modalitate minunată de a adăuga culoare și textură unice dulapurilor monotone. 

2. Panou de perete din marmură 

Cu mii de opțiuni de culoare pentru marmură, un panou de perete poate fi proiectat pentru a crea un punct focal atât de uimitor de simplu sau uimitor de complex, în funcție de ce îți dorești. 

3. Chiuvetă din marmură 

Poți obține un design perfect al bucătăriei sau băii tale, cu o chiuvetă din marmură fabricată la comandă pentru a se potrivi perfect sau a completa blaturile din jur. 

4. Pardoseală din marmură 

Indiferent dacă optezi pentru plăci mari sau o suprafață continuă, pardoseala din marmură poate adăuga o estetică unică în designul bucătăriei sau băii tale. 

Cu etanșare și întreținere corespunzătoare, marmura poate rezista fără probleme la apă, căldură și trafic intens, făcând-o un material ideal pentru blaturi, precum și pentru alte zone ale unui spațiu. 

După ce ai luat decizia de a alege una dintre aceste 4 idei pentru a evidentia blaturile din marmură, intră pe www.stona.ro și alege modelele potrivite ale acestei pietre naturale, din peste 200 disponibile. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.