Bucatarii cu blaturi de marmura in anul 2023 

Blaturile reprezintă o parte semnificativă a bucătăriei, având cerințele de a fi atât elegante, cât și durabile. Te poți inspira din trendurile pentru bucătării cu blaturi de marmură în anul 2023.

 

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.   

De obicei, 90% din procesul de gătit se face pe suprafața superioară, de aceea este foarte important să alegi un material rezistent ca marmura. Blaturile de marmură vor fi cu siguranță punctele focale ale bucătăriei tale, transmițând o starea de spirit plăcută și o atmosferă sofisticată camerei. 

Tendințele în designul bucătăriilor cu blaturi de marmură se schimbă an de an. Pentru anul 2023, am întocmit o listă cu cele mai populare tendințe pentru un astfel de design. Vizualizarea acestor idei geniale te va ajuta să iei decizia corectă atunci când vine vorba de obținerea unei bucatarii cu blaturi de marmură în anul 2023. Citește mai departe pentru a te inspira! 

Finisaj mat sau lucios 

În proiectarea blaturilor de marmură pentru bucătărie, alegerea finisajelor poate face o mare diferență. Alegerea finisajului lustruit nu este niciodată o greșeală, deoarece spațiul trebuie să arate elegant și curat. Dar, în ultimii ani, oamenii au preferat modelele texturate și tactile, care influențează profund designul blaturilor de bucătărie. 

Finisajul mat este o suprafață netedă și cu strălucire redusă. Blaturile de marmură cu finisaj mat ar putea ajuta la prevenirea apariției defectelor și zgârieturilor, păstrând astfel frumusețea generală a bucătăriei. 

Culoare pură sau cu venaturi 

Una dintre cele mai mari tendințe din anul 2023 pentru blaturile de marmură din bucătărie este culoarea și stilul. Pentru marmură există opțiuni de culoare pură sau cu venaturi din care poți alege. 

În general, blaturile de culoare pură funcționează bine cu tot felul de decoruri de bucătărie, dar pot, de asemenea, să facă o bucătărie să arate banal. Astfel că dacă îți dorești un decor general mai simplu pentru bucătărie, alege blaturi de marmură cu venaturi, deoarece creează echilibrul perfect între aspectul simplu și complicat, motiv pentru care devin din ce în ce mai populare.  

Margini de tip cascadă  

Marginile de tip cascadă sunt create prin extinderea blatulurilor de marmură la un unghi de 90 de grade, pentru a se crea o curgere spre pardoseală. Dă impresia unei continuări uniforme a suprafeței blatulurilor. Blaturile de tip insulele cu cascadă sunt tendințe populare pentru bucătărie, care adaugă frumusețe, eleganță și unicitate oricărui design. Această tendință adaugă o notă de lux designului blatului de bucătărie și creează un punct focal artistic, făcându-i pe toți cei care intră în cameră să spună WOW. 

Alege tendința ta preferată pentru bucătării cu blaturi de marmură în anul 2023, iar apoi te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 200 de modele. De asemenea, ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.