5 modalitati de a introduce blaturile de marmură in baie

Chiar dacă blaturile de marmură ocupă doar o mică parte din planul băii, acestea au un aspect atrăgător și definesc aspectul general al încăperii.

 

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

 

Următoarele 5 modalitati de a introduce blaturile de marmură în baie, vor îmbunătăți cu siguranță designul acestui spațiu. 

 

Blaturi de marmură albă 

 

Poți crea o chiuvetă unică, folosind o masă de epocă și un blat și o chiuvetă din marmură albă. Acest tip de marmură îți va transforma baia în cea mai sofisticată și elegantă încăpere din locuință. 

 

Blaturi groase de marmură 

 

Un spațiu mic se simte ușor și aerisit datorită blaturilor de marmură groasă care poate fi în nuanțe mai închise și dulapurilor albe. Lumina naturală va adauga un contrast impresionant băii, sau poți instala un sistem de iluminare, dacă baia ta este prea întunecată. 

 

Blaturi de marmura cu lavoar 

 

Dacă alegi un blat de marmură cu lavoar, baia ta va arăta tradițional și elegant. Poți opta pentru un dulap din lemn sub ele pentru a le oferi un sprijin solid și un spațiu de depozitare. 

 

Blaturi de marmură cu chiuvetă integrată 

 

Un blat de marmură alb sau gri cu chiuvetă integrată va arăta luxos și elegant. Poți accentua vibrația generală a spațiului prin alegerea dulapurilor gri închis, o plantă în ghiveci și o oglinda mare rotundă. 

 

Blaturi de marmură care plutesc 

 

Un blat de marmură plutitor, fixat în pereți, este o alegere perfectă dacă îți dorești să economisești spațiu pe pardoseala din baie. De asemenea, în acest mod o vei curăța mai ușor. 

 

Vei găsi peste 200 de modele de marmură pe www.stona.ro din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea blatului din baia locuinței tale. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.