Idei de amenajare a blaturilor cu marmura alba Carrara

Marmura albă Carrara are un aspect atemporal și clasic, care va fi mereu în tendințe, mai ales atunci când este aplicată pe blaturile din bucătărie sau baie.Marmura este o rocă ce se formează din metamorfismul rocilor sedimentar carbonate, cel mai probabil calcar și dolomit. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate. 

 

Dacă îți plac bucătăriile sau băile în care predomină albul, marmura albă Carrara îți oferă o varietate de modele cu venaturi unice. Acest material sofisticat și elegant poate fi folosit în orice fel de încăpere, de la tradițională la modernă. Îți prezentăm în continuare câteva idei de amenajare a blaturilor cu marmura Carrara. 

 

Pentru o încăpere în stil tradițional, alege blaturi din marmură Carrara, dulapuri albe, panouri de perete mozaic în nuanțe de gri și pardoseală din lemn. Pune corpuri de iluminat suspendate pentru a accentua estetica deoasebită a acestei pietre.

 

Poți avea o bucătărie sau o baie uimitoare cu blaturi de marmură Carrara, care să reflecte o combinație fantastică dintre lemn și finisaje vopsite. Blaturile sunt completate de mobilier din lemn vopsit în alb, având accente din oțel inoxidabil lustruit pentru a completa estetica sofisticată. Hota este compusă din lemn și curele metalice. 

 

O altă idee de manejare în stil tradițional este cu blaturi de marmură Carrara și panouri de perete din același material pentru un aspect unitar. Poți vopsi.dulapurile inferioare într-o nuanță de gri închis, iar cele superioare în gri deschis. O chiuvetă albă se va armoniza perfect cu blaturile și panourile de perete. 

 

Creează o bucătărie sau baie cu texturi bogate, amenajând pereții cu lambriuri din lemn, ferestrele cu rame din fier, blaturile cu marmura Carrara și mobilierul alb. Completează această amenajare cu o masă și o pardoseală din lemn. 

 

Alege modelul potrivit de marmură Carrara pentru amenajarea blaturilor din bucătăria sau baia ta, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.