Blat de marmura alba cu finisaj lustruit pentru bucatarie

Dacă îți dorești să adaugi frumusețe clasică și eleganță în bucătăria ta, folosirea marmurei albe cu finisaj lustruit pentru amenajarea blatului, reprezintă cea mai bună opțiune.

Marmura este o rocă ce se formează din metamorfismul rocilor sedimentare carbonate, cel mai probabil calcar și dolomit. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.

Marmura albă va adăuga o notă de lux bucătăriei tale, datorită impactului său vizual impresionant dat de venaturile delicate în nuanțe de gri ce se ramifică pe toată suprafața de un alb pur. Astfel că, blatul din bucătăria ta va deveni cu siguranță elementul central al încăperii, atrăgând atenția oricărui privitor.

Finisajul lustruit al marmurei albe, va reflecta lumina pe suprafața blatului, punând în valoare frumusețea acestui material. Procesul de lustruire implică netezirea suprafeței folosind materiale abrazive, astfel încât să se obțină efectul de oglindă.

Blatul de marmură albă cu finisaj lustruit va avea parte și de avantaje practice, pe lângă cele estetice, datorită rezistenței ridicate a acestui material. Nu va trebui să-ți faci griji că blatul tău se va zgâria, păta sau sparge. De asemenea, este ideal pentru prepararea mâncării direct pe suprafață, deoarece își va păstra temperatura scăzută în mod natural.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare imediat după instalarea blatului, iar apoi repetarea acestui proces la un interval de 12 luni.

Pentru curățarea acestui blat, poți folosi doar o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o cârpă moale. Este foarte important să eviți folosirea soluțiilor de curățare acide sau abrazive, deoarece pot deteriora suprafața blatului.

Pe www.stona.ro poţi alege din peste 40 de modele de marmură albă cu finisaj lustruit, pe cel potrivit pentru amenajarea blatului tău din bucătărie. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.