Blat de marmura verde pentru bucatarie

Bucătăria ta va avea un aspect inedit dacă alegi să amenajezi blatul din această încăpere cu marmură verde.

 

Marmura este o rocă metamorfică compusă din minereuri carbonatate recristalizate, cel mai frecvent calcit sau dolomit.

 

Marmura verde va reflecta frumusețea și exuberanta naturii în bucătăria ta și va impresiona cu siguranță orice privitor prin intermediul nuanțelor și venaturilor ce imită vegetația. Venaturile predominante în marmura verde sunt albe, deși putem găsi și linii verzi (mai mult sau mai puțin strălucitoare decât baza), aurii, bej, negre și gri de diferite intensități.

 

Pe lângă avantajele estetice, marmura verde va oferi blatului tău din bucătărie și avantaje practice, datorită rezistenței ridicate. Este materialul ideal pentru această amenajare, datorită rezistenței la căldură. Însă este recomandat să folosești un suport atunci când plasezi o oală fierbinte pe blat, pentru a evita orice eventuale deteriorări ale suprafeței.

 

Aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an, va proteja blatul tău de marmură verde împotriva zgârieturilor, petelor sau crăpării suprafeței de-a lungul timpului.

 

Curățarea acestui blat se va face cu ușurință folosind o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale. Poți folosi o soluție special concepută pentru marmură dacă este necesară o curățare în profunzime a blatului.

 

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de marmură verde, pentru amenajarea blatului tău din bucătărie. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.