Blat de marmura alba pentru baie

Atunci când vrei să adaugi eleganță și stil băii tale, cea mai bună soluție este să folosești marmură albă pentru amenajarea blatului din această încăpere. 

Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului, fiind considerată un mozaic al cristalelor.

Blatul de marmură albă va oferi băii tale frumusețe naturală și unicitate prin intermediul impactului vizual al venaturilor sale interesante de culoare închisă, ce se ramifică pe toată suprafața albă.

Această piatră naturală este rezistentă la apă în mod natural, astfel că reprezintă cea mai bună alegere pentru acest tip de amenajare.

Se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an, pentru a asigura păstrarea aspetului intact al blatului tău de marmură albă.

Pentru curățarea periodică a blatului de marmură albă se folosește o cârpă moale împreună cu apă caldă și o soluție special concepută pentru acest tip de piatră.

Intră pe www.stona.ro și alege din 11 modele de marmură albă, pe cel potrivit pentru amenajarea băii tale. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţul Prahova şi judeţul Alba.