Blat de marmura alba pentru bucatarie

Dacă îți dorești ca bucătăria ta să emane eleganță și stil, cea mai bună soluție este să amenajezi blatul din acest spațiu cu marmură albă. 

Marmura este o rocă ce se formează din metamorfismul rocilor sedimentare carbonate, cel mai probabil calcar și dolomit. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.

Blatul de marmură albă va fi cu siguranță în centrul atenției, datorită frumuseții sale de neegalat oferită de contrastul dintre suprafața albă si venaturile interesante în nuanțe mai închise ce se ramifică pe toată suprafața.

Marmura este o alegere foarte bună pentru bucătărie și datorită practicalității pe care o oferă atunci când folosești blatul pentru prepararea produselor de patiserie, deoarece își păstrează temperatura scăzută în mod natural.

Odată cu trecerea timpului, blatul de marmură albă își va păstra frumusețea și aspectul unic. Durabilitatea marmurei nu va permite ca blatul tău să se zgârie, păteze sau ciobească, însă trebuie să eviți contactul direct al acestuia cu citricele,oțetul și roșiile.

Este recomandată efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an pentru a asigura rezistența în timp a blatului tău de marmură albă.

Atunci când te ocupi de curățarea blatului tău de marmură albă este foarte important să eviți soluții de curățare acide sau abrazive. Cea mai potrivită soluție de curățare are pH neutru și este special concepută pentru acest tip de piatră.

Pe www.stona.ro poţi alege din 11 modele de marmură albă, pe cel potrivit pentru amenajarea blatului tău. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.