Blat de marmură verde cu finisaj lustruit pentru bucatarie

Dacă îți dorești ca bucătăria ta să aibă un blat cu aspect luxos și relaxant, cea mai bună alegere este să folosești marmură verde cu finisaj lustruit. 

Marmura este o rocă ce se formează din metamorfismul rocilor sedimentare carbonate, cel mai probabil calcar și dolomit. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.

Blatul de marmură verde va fi cu siguranță elementul central al bucătăriei tale, datorită profunzimii pe care o emană prin intermediul texturilor compuse din venaturi ce se ramifică pe toată suprafața. Va forma o conexiune între interiorul locuinței tale și exteriorul ei, emanând frumusețea și calmul naturii în bucătăria ta.

Marmura verde este disponibilă în mai multe tipuri de finisaje, însă cel mai potrivit pentru amenajarea blatului din bucătărie este cel lustruit. Finisajul lustruit are un aspect de oglindă ce reflectă lumina și evidențiază venaturile interesante ce se află pe suprafața  blatului.

Acest tip de marmură se potrivește cel mai bine într-un decor rustic, deoarece elementele din lemn completează aspectul natural dat de verdele intens al blatului. Însă se poate integra și în alte stiluri dacă se ține cont de compatibilitatea cu elementele din jur.

Blatul tău de marmură verde are nevoie de aplicarea unui tratament de sigilare efectuat la intervale regulate, pentru a-și păstra aspectul intact de-a lungul timpului.

Întreținerea acestui blat de marmură se face cu ajutorul soluțiilor de curățare special concepute pentru acest tip de piatră și cu o lavetă moale.

Pe www.stona.ro poţi alege din peste 10 modele de marmură verde pentru amenajarea blatului tău din bucătărie, sau ne poți vizita în showroom-ul din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţul Prahova şi judeţul Alba.