Blat de marmura neagra pentru baie

Baia reprezintă un spațiu practic și necesar în orice locuință, de aceea trebuie să ții cont ca materialul folosit pentru amenajarea blatului să aibă o rezistență ridicată, dar și un aspect deosebit. O alegere potrivită a acestui material ar fi marmura neagră, deoarece îndeplinește cu success aceste cerințe. 

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Textura marmurei negre este compusă din venaturi albe ce se ramifică pe toată suprafața neagră, formând un contrast impresionant închis-deschis. Blatul realizat din marmură neagră va evidenția celelalte culori din baie și va fi o piesă decorativă cu impact vizual deosebit.

Blatul tău de marmură neagră va face față cu brio folosirii intense, deoarece nu se zgârie sau pătează ușor și nu e foarte absorbantă. Finisajul lucios este cel mai rezistent la pete.

Pentru a asigura păstrarea aspectului intact al blatului tău de marmură neagră, este foarte importantă aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Marmura neagră nu necesită o întreținere dificilă, fiind de ajuns folosirea unei cârpe uscate pentru a șterge praful, iar pentru o curățare în profunzime se folosește o cârpă moale împreună cu un detergent special destinat acestui tip de piatră.

Accesând www.stona.ro poți alege modelul de marmură neagră potrivit pentru amenajarea blatului tău din baie. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.