Blat de marmura bej cu finisaj lustruit pentru bucatarie

Este important ca blatul din bucătăria ta să aibă atât eleganță cât și rezistență, astfel că materialul care îndeplinește cel mai bine aceste cerințe este marmura bej cu finisaj lustruit.

Marmura este o rocă metamorfică compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare.

Blatul de marmură bej cu finisaj lustruit reprezintă alegerea potrivită pentru bucătăria ta, datorită avantajelor estetice pe care le oferă. Marmura bej are deja o eleganță deosebită și un aspect plăcut dat de nuanțele sale discrete, însă în urma finisajului lustruit frumusețea acestei pietre este intensificată, iar eleganța pe care o va emana in bucătăria ta va fi supremă și greu de egalat de celelalte materiale,

Finisajul lustruit transformă suprafața marmurei bej într-una strălucitoare, cu efect de oglindă, astfel că blatul din bucătăria ta va reflecta lumina care va cădea pe suprafața sa, făcându-l foarte atrăgător din punct de vedere vizual.

Datorită finisajului lustruit, blatul de marmură bej din bucătăria ta va avea parte și de numeroase avantaje practice. Acest finisaj sporește densitatea și durabilitatea pietrei, iar blatul tău va avea un aspect uniform și va fi mai rezistent la pete și zgârieturi.

Pentru ca blatul tău de marmură bej cu finisaj lustruit să își păstreze aspectul intact de-a lungul timpului, va fi necesară aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat. Tratamentul se va repeta la un interval de 12 luni.

Curățarea acestui blat va fi destul de ușoară, având nevoie doar de folosirea unei soluții compuse din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale.

Peste 100 de modele de marmură bej cu finisaj lustruit te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele din judeţele Prahova şi Alba.