Blat de marmura neagra lustruita pentru baie

Dacă ești în căutarea unei idei inedite și sofisticate pentru amenajarea blatului din baia ta, poți alege să folosești marmură neagră lustruită, datorită aspectului său estetic impresionant.

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Intensitatea și adâncimea cromatică a marmurei negre va transforma baia ta într-un spațiu luxos și elegant. Impactul vizual puternic al acestui blat va fascina privitorul prin intermediul venaturilor sale albe neregulate, concentrate în diverse moduri pe întreaga suprafață cu aspect de catifea neagră.

Alegerea marmurei negre lustruite pentru amenajarea blatului din baia ta, este cu siguranță alegerea potrivită, deoarece acest finisaj îmbunătățește aspectul estetic al suprafeței și evidențiază frumusețea acestui tip de marmură. Blatul de marmură neagră lustruită din baia ta va atrage cu siguranță toate privirile și va deveni punctul focal al acestui spațiu.

Avantajele pe care le oferă marmura neagră lustruită nu sunt doar estetice, ci și practice, deoarece după finalizarea procesului de lustruire al suprafeței blatului din baia ta, densitatea va fi mai mare, iar duritatea și rezistența vor fi îmbunătățite.

Pentru ca acest blat să-și păstreze aspectul intact de-a lungul timpului, va fi necesară aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat. Se recomandă reaplicarea sigilării la un interval de 12 luni.

Curățarea blatului de marmură neagră lustruită din baia ta se va face cu ușurință, folosind doar o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid. Sunt disponibile și soluții de curățare special concepute pentru marmură.

Pe www.stona.ro vei găsi o varietate de modele de marmură neagră lustruită, din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea blatului din baia ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.