Blat de marmura bej cu finisaj lustruit pentru baie

Pentru a obține o baie cât mai elegantă, cea mai bună alegere este amenajarea blatului cu marmură bej cu finisaj lustruit.

Marmura este o rocă metamorfică compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare.

Marmura bej combină căldura maroului și simplitatea albului, iar finisajul lustruit aduce frumusețea pietrei în prim plan, de aceea reprezintă alegerea ideală pentru amenajarea unui blat sofisticat și luxos în baia ta. Finisajul lustruit conferă marmurei bej o suprafață foarte fină, cu o reflexie ca de oglindă, iar atunci când lumina pătrunde în suprafață, sunt evidențiate toate calitățile sale estetice. Strălucirea și texturile vibrante sub formă de vene ale acestui tip de marmură, vor transforma blatul din baia ta într-o piesă deosebită. Fiecare bucată din acest material este diferită, atât ca nuanțe, cât și ca texturi, astfel că vei avea cu siguranță un blat unic în baia ta.

Pe lângă avantajele estetice, marmura bej cu finisaj lustruit va fi foarte potrivită pentru amenajarea blatului din baie și din punct de vedere practic. Acest finisaj crește densitatea și rezistența pietrei, ceea ce va contribui la o durabilitate a blatului foarte ridicată în timp. Nu va trebui să-ți faci griji că blatul tău din baie se va zgâria, păta sau deteriora în vreun fel din cauza expunerii prelungite la apă și umezeală.

Blatul de marmură bej cu finisaj lustruit din baia ta, va avea nevoie de aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, pentru a-i proteja suprafața de oricare eventuale deteriorări ce pot apărea în timp. Se recomandă reaplicarea sigilării la un interval de 12 luni.

O soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, folosită cu o cârpă moale, va fi tot ce vei avea nevoie pentru curățarea acestui blat. Sunt disponibile și soluții de curățare special concepute pentru acest tip de piatră.

Alege din peste 100 de modele de marmură bej cu finisaj lustruit, accesând www.stona.ro și vei obține blatul pe care ți-l dorești în baia ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.