Blat de marmura bej pentru baie

Baia este o încăpere foarte importantă pentru orice locuință, ce trebuie să aibă atât funcționalitate cât și aspect deosebit. Asfel că poți amenaja blatul cu un material care să îndeplinească aceste cerințe, cum este marmura bej.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului, fiind considerat un mozaic al cristalelor. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare.

 

Marmura bej reprezintă o alegere foarte bună pentru amenajarea blatului din baie, deoarece va adăuga frumusețe și stil acestei încăperi. Culorile discrete formează modele cu aspect plăcut, împreună cu venaturile impresionante ce se ramifică pe suprafața marmurei. Nuanțele de bej sunt minunate pentru a obține o atmosferă calmă, relaxantă și primitoare în baia ta.

 

Neutralitatea culorii va oferi o versatilitate foarte ridicată atunci când vei realiza întreaga amenajare a băii tale. Vei putea folosi doar nuanțe de bej sau diverse culori deschise sau închise pentru a crea contraste interesante.

 

Când vine vorba de funcționalitate, marmura bej este un material foarte dur și solid, fiind una din cele mai durabile opțiuni pentru blatul din baia ta. Blatul de marmură bej nu va fi afectat de expunerea la umezeală și va fi rezistent la zgârieturi.

 

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an, pentru ca blatul tău să fie complet protejat de eventualele deteriorări ce pot apărea în timp.

 

Curățarea blatului de marmură bej se face cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale.

 

Alege modelul potrivit de marmură bej, accesând www.stona.ro din peste 100 de modele disponibile sau vizitând showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.