Blat de marmura rosie pentru bucatarie

Bucătăria ta va avea un aspect inedit, dar și funcționalitate în acelasși timp, dacă alegi să amenajezi blatul cu marmură roșie.

Marmura este o rocă ce se formează din metamorfismul rocilor sedimentar carbonate, cel mai probabil calcar și dolomit. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.

Marmura roșie este o piatră naturală frumoasă și îndrăzneață care va adăuga un uimitor accent de culoare în bucătăria ta. Impactul vizual puternic al blatului de marmură roșie va atrage cu siguranță atenția asupra acestui spațiu și va deveni punctul focal al locuinței tale.

Acest material are o rezistență foarte ridicată ce nu va permite ca blatul tău din bucătărie să se zgârie sau crape. De asemenea va face față fără probleme temperaturilor ridicate și nu se va topi sau arde în cazul în care este expus la foc. Însă este recomandat să nu pui tigăi fierbinți direct pe suprafața blatului pentru a preveni deteriorarea finisajului.

Aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an, va asigura rezistența blatului tău de marmură roșie de-a lungul timpului.

Pentru curățarea acestui blat poți folosi o soluție alcătuită din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale.

Accesând www.stona.ro poți alege modelul de marmură roșie potrivit pentru amenajarea blatului tău din bucătărie sau ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.