Blat de marmura bej pentru bucatarie

Bucătăria este un spațiu în care petreci foarte mult timp, de aceea este important să realizezi o amenajare atât funcțională, cât și cu stil. Confecționarea blatului cu marmură bej va îndeplini cu siguranță aceste cerințe.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului, fiind considerat un mozaic al cristalelor. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare.

 

Blatul de marmură bej va oferi bucătăriei tale un aer discret și sofisticat și va crea o atmosferă relaxantă. Deși această culoare nu are un impact vizual puternic, venaturile deosebite ale marmurei vor atrage toate privirile. Flexibilitatea bejului va permite încadrarea cu ușurință a blatului de marmură în bucătăria ta, indiferent de stilul pe care l-ai ales pentru amenajarea întregii încăperi și de asemenea vei putea alege fără probleme orice paletă de culori pentru a realiza celelalte elemente.

 

Pe lângă avantajele estetice, marmura bej va aduce blatului tău din bucătărie numeroase avantaje practice. Durabilitatea marmurei nu va permite ca suprafața blatului tău să se zgârie, ciobească sau păteze., însă este recomandat să eviți contactul acestuia cu oțetul și citricele.

 

Aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an, va păstra aspectul intact al blatului tău de marmură bej de-a lungul timpului.

 

Pentru curățarea acestui blat poți folosi o soluție special concepută pentru marmură sau o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid.

 

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 100 modele de marmură bej, pe cel potrivit pentru amenajarea blatului tău din bucătărie. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.