Blat de marmura verde pentru baie

Dacă îți dorești să ai o baie complet funcțională, amenajarea blatului cu marmură verde va oferi atât un aspect distinct, cât și o rezistență ridicată. 

Marmura este o rocă ce se formează din metamorfismul rocilor sedimentare carbonate, cel mai probabil calcar și dolomit. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate. 

 

Blatul tău de marmură verde din baie va atrage cu siguranță toate privirile, prin intermediul impactului vizual puternic al acestui material. Verdele emană frumusețea și calmul naturii, formând modele deosebite împreună cu venaturile de pe suprafața marmurei. 

 

Baia ta amenajată cu blat de marmură verde va deveni cu siguranță o încăpere cu rafinament și lux, în care îți vei dori să petreci cât mai mult timp pentru a te relaxa. 

 

Pe lângă avantajele estetice, acest blat va oferi și numeroase avantaje practice datorită rezistenței ridicate a marmurei. Duritatea suprafeței nu va permite ca blatul tău să se zgârie, crape sau păteze. 

 

Blatul tău de marmură verde din baie va necesita aplicarea unui tratament de sigilare la un interval de 12 luni, pentru a-i asigura rezistența în timp la factorii externi. 

 

Curățarea periodică a acestui blat se va face cu o soluție de curățare special concepută pentru marmură, sau cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid. 

 

Pe www.stona.ro poţi alege din peste 10 modele de marmură verde pentru amenajarea blatului tău din baie. Ne poți vizita în showroom-ul din Bucureştişoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.