Blat de marmura cu finisaj lustruit pentru baie

Blatul din baia ta va avea un aspect clasic și sofisticat dacă vei folosi marmură cu finisaj lustruit pentru amenajarea acestuia. 

Marmura este o rocă metamorfică compusă din minereuri carbonatate recristalizate, cel mai frecvent calcit sau dolomit.

Marmura cu finisaj lustruit are suprafața fină și lucioasă ca de oglindă, ce reflectă lumina și formează un efect plăcut de strălucire. Prin intermediul acestui finisaj, culorile devin mai intense și mai vibrante, iar venaturile ce se ramifică pe toată suprafața marmurei, ies în evidență și impresionează cu frumusețea lor deosebită.

Finisajul lustruit oferă și avantaje de ordin practic, marmura fiind acoperită cu un strat care acționează ca un protector, ceea ce o face mai puțin sensibilă la pete. De asemenea, această piatră naturală este rezistentă la căldură, făcând față cu brio expunerii prelungite la temperaturi ridicate.

Procesul de lustruire închide porii marmurei, astfel că rata de absorție devine foarte scăzută, necesitând aplicarea tratamentului de sigilare mai rar față de alte tipuri de finisaj.

Întreținerea regulată a blatului tău de marmură cu finisaj lustruit se face cu o lavetă non-abrazivă împreună cu apă caldă pentru a îndepărta praful de pe suprafață, iar apoi se curăță folosind o soluție special concepută pentru acest tip de piatră.

Accesează www.stona.ro și alege modelul potrivit de marmură cu finisaj lustruit, pentru amenajarea blatului tău din baie. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.