Blat de marmura cu finisaj lustruit pentru bucatarie

Pentru a obține o bucătărie ce emană eleganță și rafinament, cea mai bună alegere ar fi să realizezi blatul din marmură cu finisaj lustruit. 

Marmura este o rocă metamorfică compusă din minereuri carbonatate recristalizate, cel mai frecvent calcit sau dolomit.

Finisajul lustruit oferă marmurei o suprafață lucioasă ce reflectă lumina și evidențiază culorile și venaturile sale. În urma acestui proces, detaliile de pe suprafața blatului de marmură vor devi proeminente și se va pune accent pe aceste caracteristici naturale. Astfel blatul tău de marmură cu finisaj lustruit din bucătărie, va emana o frumusețe greu de egalat de celelalte materiale disponibile.

Pe lângă avantajele de ordin estetic, finisajul lustruit oferă și avantaje de ordin practic, adaugând un strat protector ce funcționează ca o barieră împotriva petelor, prin intermediul închiderii porilor naturali.

Acest tip de finisaj nu va necesita o aplicare frecventă a unui tratament de sigilare, datorită închiderii porilor.

Blatul de marmură lustruit nu necesită o întreținere complicată, pentru curătarea sa se recomandă folosirea unei soluții compuse din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 100 de modele de marmură cu finisaj lustruit, din care îl poți alege pe cel potrivit pentru amenajarea blatului tău din bucătărie. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.