Blat de marmura cu finisaj periat pentru bucatarie

Dacă ești în căutarea unui material cu aspect inedit pentru amenajarea blatului tău din bucătărie, marmura cu finisaj periat poate fi alegerea ideală.

Marmura este o rocă metamorfică compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare.

 

Finisajul periat se obține prin aplicarea unor perii din plastic dur sau metal pe suprafața pietrei. acțiunea grea îndepărtează partea mai moale a pietrei și uzează suprafața, oferindu-i un aspect similar cu cel al finisajelor antice.

 

Marmura cu finisaj periat va oferi blatului tău din bucătărie un aspect texturat, putin lucios, iar culorile și venaturile de pe suprafață vor fi mai subtile. Aspectul acesta neconvențional va ieși cu siguranță în evidență și va fi apreciat de orice privitor.

 

Acest tip de finisaj va oferi o protecție mai ridicată împotriva zgârieturilor și petelor, datorită suprafeței texturate, acesta fiind un avantaj foarte important pentru blatul din bucătărie.

 

Se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an, pentru a asigura păstrarea aspectului intact al blatului tău de marmură cu finisaj periat.

 

Pentru curățarea acestui tip de blat, poți folosi o soluție alcătuită din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale.

 

Intră pe www.stona.ro și alege modelul potrivit de marmură cu finisaj periat pentru amenajarea blatului tău din bucătărie. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.