Blat de marmura gri pentru baie

Pentru a obține un aspect clasic și elegant pentru blatul tău din baie, poți folosi marmură gri pentru amenajarea acestuia. 

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Blatul de marmură gri va fi pe placul oricărui privitor datorită venaturilor deosebite ce se ramifică pe toată suprafața. Griul este o culoare discretă, însă oferă o versatilitate foarte ridicată ce permite alăturarea oricăror culori pentru a crea contraste interesante.

Folosirea marmurei gri pentru amenajarea blatului din baie este o alegerere potrivită din punct de vedere practic, deoarece acesta nu se va zgâria, ciobi sau păta și nu va fi afectat de expunerea prelungită la umezeală.

Aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an, va asigura păstrarea aspectului intact al blatului tău de marmură gri de-a lungul timpului.

Acest blat nu va necesita o întreținere complicată, pentru curățarea zilnică vei avea nevoie doar de o soluție alcătuită din apă caldă și săpun lichid, iar pentru curățarea periodică în profunzime de o soluție special concepută pentru acest tip de piatră.

Alege modelul potrivit de marmură gri accesând www.stona.ro sau ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.