Blat de marmura exotica cu finisaj periat pentru baie

Baia ta poate avea un aspect unic și neconvențional, prin intermediul amenajării blatului cu granit exotic cu finisaj periat.

Marmura este o rocă metamorfică compusă din minerale carbonate recristalizate, ce se formează atunci când calcarul este supus căldurii și presiunii metamorfismului. Numele său provine din cuvântul grecesc „marmairen” și înseamnă „a străluci”.

Marmura exotică va aduce o frumusețe impresionantă în baia ta, prin intermediul varietății de venaturi și culori pe care le-a format natura în fiecare model. Blatul de marmură exotică va deveni cu siguranță elementul central al băii tale, transformând-o într-o încăpere sofisticată și elegantă, ce va atrage toate privirile.

Marmura exotică cu finisaj periat va aduce blatului din baia ta atât avantaje estetice, cât și practice. Acest finisaj este creat prin perierea pietrei cu nailon dur sau oțel, iar rezultatul obținut va face ca suprafața să devină texturată. Astfel că, blatul va avea o textură netedă la atingere, creând o senzație de uzură.

Din punct de vedere practic, finisajul periat va crește rezistența marmurei exotice, deoarece în urma acestui proces se închid porii. Blatul de marmură exotică cu finisaj periat va face față fără probleme petelor și zgârieturilor.

Pentru a asigura rezistența acestui blat de-a lungul timpului, este recomandată aplicarea unui tratament de sigilare la un interval de 12 luni.

O soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, folosită cu o lavetă moale, va fi tot ce vei avea nevoie pentru curățarea blatului tău de marmură exotică cu finisaj periat.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de marmură exotică cu finisaj periat pentru amenajarea blatului din baia ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, şoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.