Blat de marmura exotica cu finisaj periat pentru bucatarie

Dacă îți dorești un blat unic din punct de vedere estetic pentru bucătăria ta, marmura exotica cu finisaj periat poate fi cea mai bună alegere.

Marmura este o rocă ce se formează din metamorfismul rocilor sedimentar carbonate, cel mai probabil calcar și dolomit. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.

Blatul de marmura exotică va da personalitate bucătăriei tale prin intermediul modelelor sale expresive ce amintesc de opere de artă, fiind compuse din mai multe culori și texturi interesante. Bucătăria ta va emana lux și eleganță datorită acestui blat și va atrage admirația oricărui privitor.

Finisajul periat va scoate în evidență modelele superbe ale marmurei exotice. Aspectul său aspru distinctiv este creat cu ajutorul unei perii abrazive de diamant, aplicată pe o suprafață șlefuită. În funcție de conținutul mineral al pietrei, mai multe straturi strălucitoare și mate apar alternativ pe suprafața finită, rezultând un aspect catifelat, texturat care amintește de piele. Blatul de marmură exotică cu finisaj periat din bucătăria ta nu va reflecta nicio lumină, conferind suprafeței un aspect rustic și mai natural.

Pe lângă avantajele estetice, finisajul periat va oferi blatului din bucătăria ta și avantaje pratice. Deoarece procesul prin care se obține acest finisaj închide porii pietrei, blatul va fi mai rezistent la pete și zgârieturi.

Imediat după instalarea acestui blat, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare pentru a-i asigura păstrarea aspectului intact de-a lungul timpului. Tratamentul se va reaplica la un interval de 12 luni.

Pentru curățarea acestui blat vei avea nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, pe care o vei folosi cu o lavetă moale. Atunci când va fi necesară o curățare în profunzime, vei folosi o soluție special concepută pentru mamură.

Alege modelul potrivit de mamură exotică cu finisaj periat, accesând www.stona.ro sau vizitând vizitând showroom-ul nostru din București, şoseaua Pipera, nr. 48 și depozitele din județele Prahova și Alba.