Blat de marmura gri cu finisaj mat pentru bucatarie

Dacă îți dorești ca blatul din bucătăria ta să aibă un aspect contemporan, dar cu un impact vizual discret prin tonuri subtile, marmura gri cu finisaj mat poate fi cea mai bună alegere.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Marmura gri cu finisaj mat este o opțiune ideală pentru o bucătărie care caută un blat cu aspect discret, dar care să emane frumusețe și eleganță. De asemenea, acest tip de marmură reprezintă o reinterpretare a stilului clasic, pentru a oferi blatului din bucătăria ta un stil modern. Printr-o gamă cromatică care cuprinde tonuri de perlă, ocru cenușiu și argintiu, marmura gri cu finisaj mat este capabilă să stabilească tendințe și să creeze blaturi unice.

Finisajul mat se obține prin oprirea înainte de ultima etapă a celui lustruit, lăsând marmura gri cu o suprafață netedă și plană, fără strălucire și cu o notă de catifea. Acest finisaj va oferi blatului din bucătăria ta un aspect inedit și neconvențional, care va atrage admirația oricărui privitor.

Pe lângă avantajele estetice, marmura gri cu finisaj mat reprezintă o opțiune foarte potrivită pentru amenajarea blatului din bucătăria ta și din punct de vedere practic. Finisajul mat va face ca marmura gri să fie mai rezistentă la zgârieturi. Chiar dacă se va întâmpla ca blatul tău să se zgârie, va fi mai puțin vizibil față de celelalte finisaje.

Aplicarea unui tratament de sigilare imediat după instalare, va proteja suprafața blatului de marmură gri cu finisaj mat de oricare eventuale deteriorări. Este important să reaplici tratamentul la un interval de 12 luni.

Curățarea acestui blat nu va fi complicată, ștergerea regulată cu o lavetă moale , apă și un detergent ușor, cum ar fi săpunul lichid va menține suprafața ca nouă. Se recomandă ștergerea imediată a lichidelor vărsate pe blat, pentru a nu deteriora suprafața.

Accesează www.stona.ro și alege modelul potrivit de marmură gri cu finisaj mat, pentru amenajarea blatului din bucătăria ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.