Blat de marmura exotica pentru baie

Dacă îți dorești ca baia ta să aibă un aspect unic, cea mai bună alegere este amenajarea blatului cu marmură exotică. 

Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului, fiind considerat un mozaic al cristalelor. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare.

Blatul de marmură exotică va înfrumuseța baia ta și va atrage cu siguranță toate privirile, devenind piesa centrală a acestei încăperi. Marmura exotică impresionează privitorul prin intermediul venaturilor interesante formate din mai multe culori, ce se ramifică pe toată suprafața pietrei.

Poți alege ca blatul tău de marmură exotică să aibă un finisaj lustruit sau periat, în funcție de cum îți dorești să fie suprafața acestuia. În urma finisajului lustruit se obține o suprafață fină și lucioasă, iar în urma celui periat, o suprafață mată și antiderapantă.

Pentru ca blatul tău de marmură exotică din baie să își păstreze aspectul intact de-a lungul timpului, este recomandat să efectuezi un tratament de sigilare o dată pe an.

Întreținerea acestui blat include evitarea contactului cu oțetul, citricele și roșiile pentru a-l proteja de eventuale deteriorări, iar curățarea blatului de marmură exotică se face cu ajutorul unei soluții compuse din apă caldă și săpun lichid.

Accesează www.stona.ro pentru a alege modelul potrivit de marmură exotică pentru amenajarea blatului tău din baie. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.