Blat de marmura neagra lustruita pentru bucatarie

Atunci când îți dorești un aspect luxos și elegant pentru bucătăria ta, amenajarea unui blat de marmură neagră cu finisaj lustruit reprezintă soluția ideală. 

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Finisajul lustruit va scoate în evidență frumusețea naturală a marmurei, intensificând culoarea acesteia, astfel că blatul tău de marmură neagră va fi cu siguranță elementul central al bucătăriei tale.

Procesul prin care se obține finisajul lustruit se desfășoară prin intermediul mai multor proceduri cum ar fi tăierea, șlefuirea cu nisip și lustruirea. Suprafața rezultată din acest proces este lucioasă și are un aspect de oglindă.

Pentru ca suprafața blatului tău de marmură neagră cu finisaj lustruit să-și păstreze aspectul intact de-a lungul timpului, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Întreținerea acestui blat se face cu ușurință, pentru curățarea acestuia ai nevoie de săpun lichid, apă caldă și o cârpă moale. Trebuie să eviți să folosești soluții de curățare acide sau abrazive, deoarece acestea pot deteriora suprafața.

Intră pe www.stona.ro și alege modelul de marmură neagră cu finisaj lustruit, pentru amenajarea blatului tău din bucătărie. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.