Blat de marmura exotica pentru bucatarie

Poți obține un aspect distinctiv în bucătăria ta, dacă alegi să amenajezi blatul din această încăpere cu marmură exotică. 

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Modelele deosebite ale marmurei exotice, vor transforma blatul din bucătăria ta în elementul central al acestei încăperi. Astfel bucătăria ta va avea o personalitate puternică și va emana eleganță și stil.

Fiecare model de marmură exotică este compus din mai multe culori și texturi, creând suprapuneri de texturi unice și combinații de culori interesante.

Pe lângă avantajele estetice, blatul realizat din marmura exotică va oferi bucătăriei tale și numeroase avantaje practice: nu se va zgâria, sparge sau păta și va face față cu brio expunerii la temperaturi ridicate.

Pentru ca blatul tău de marmură să-și păstreze aspectul intact de-a lungul timpului, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Acest blat nu necesită o întreținere dificilă, pentru curățarea periodică ai nevoie doar de o cârpă moale și de o soluție alcătuită din apă caldă și săpun.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de marmură exotică pentru realizarea blatului din bucătăria ta. Sună la 0732 334 434  și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.