Blat de marmura gri pentru bucatarie

Pentru ca blatul tău din bucătărie să aibă un aspect clasic, o alegere potrivită ar fi amenajarea acestuia cu marmură gri. 

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Blatul de marmură gri va aduce o notă de eleganță bucătăriei tale, captând atenția oricărui privitor, prin intermediul venaturilor sale interesante ce se ramifică pe toată suprafața și a combinației dintre mai multe nuanțe de gri.

Marmura gri va oferi versatilitate blatului tău din bucătărie, fiind ușor de alăturat altor obiecte în culori puternice. Contrastul creat între aceste culori va fi echilibrat și armonios.

Acest blat realizat din marmură gri va aduce și numeroase avantaje practice, având o rezistență ridicată ce va face față cu brio folosirii intense a blatului. Dacă vei aplica un tratament de sigilare o dată pe an, blatul tău de marmură gri va fi cu siguranță protejat împotriva zgârieturilor, ciobirii, spargerii sau pătării.

Atunci când vine vorba de întreținerea acestui blat, este recomandat să folosești un tocător de lemn pentru a-l proteja și să eviți contactul direct cu substanțele acide. Curățarea blatului de marmură gri se realizează cu ajutorul unei lavete și a unei soluții special concepută pentru acest tip de piatră.

Intră pe www.stona.ro și alege modelul potrivit de marmură gri pentru amenajarea blatului tău din bucătărie. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.