Blat de marmura galbena pentru baie

Petrecem mult timp în baie, de aceea este foarte important să amenajăm aceast spațiu într-un mod plăcut. Poți face acest lucru prin intermediul confecționării blatului din marmură galbenă.

Marmura este o rocă metamorfică compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare.

 

Această piatră naturală va emana frumusețe în baia ta prin intermediul venaturilor sale interesante și va transmite cu siguranță o stăre pozitivă, transformând baia ta în locul ideal pentru relaxare. Galbenul este o culoare foarte potrivită pentru a fi folosită la evidențierea unui element important al băii, astfel că blatul tău de marmură galbenă va deveni punctul focal al acestui spațiu.

Marmura galbenă este foarte potrivită pentru băile mici, deoarece va da impresia de luminozitate și spațialitate. Pentru ca blatul de marmură galbenă să rămână punctul focal al băii, este recomandat să folosești culori neutre pentru amenajarea celorlalte elemente.

Aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an, va asigura păstrarea aspectului intact al blatului tău de marmură galbenă de-a lungul timpului.

Acest blat nu va avea nevoie de o întreținere complicată. Îl vei putea curăța cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, folosind o lavetă moale.

Intră pe www.stona.ro și alege modelul de marmură galben pe care ți-l dorești pentru amenajarea blatului tău din baie. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.