Blat de marmura galbena pentru bucatarie

Bucătăria este un spațiu în care petreci mult timp zilnic, de aceea este important să aibă atât funcționalitate, cât și un aspect deosebit. Instalarea unui blat de marmură galbenă va îndeplini cu siguranță ambele cerințe.

Marmura este o rocă metamorfică compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare.

 

Blatul de marmură galbenă va aduce optimism în bucătăria ta prin intermediul acestei culori calde și plăcute. Acest blat va deveni elemenul central al bucătăriei tale, deoarece va avea un impact vizual puternic și va impresiona orice privitor. Prin intermediul blatului de marmură galbenă vei obține o ambianță relaxantă și confortabilă în bucătăria ta.

 

Dacă bucătăria ta este de dimeniuni reduse, marmura galbenă o va face să pară mai spațioasă și mai luminoasă. Însă este recomandat să folosești culori neutre pentru restul elementelor din această încăpere, pentru ca aspectul său general să fie echilibrat și cât mai plăcut.

 

Dacă vei aplica un tratament de sigilare în mod regulat, blatul tău de marmură galbenă își va păstra aspectul intact de-a lungul timpului.

 

Întreținerea acestui blat se va face cu ușurință, necesitând doar o soluție de curățare alcătuită din apă caldă și săpun lichid ce va fi folosită cu o lavetă moale.

 

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de marmură galbenă pentru amenanarea blatului din bucătăria ta. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.