Blat de marmura cu finisaj periat pentru baie

Atunci când îți dorești ca blatul tău din baie să aibă atât un aspect plăcut, cât și o rezistență foarte ridicată, marmura periată poate fi cea mai bună opțiune.

 

Marmura este o rocă metamorfică compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare.

În urma finisajului periat, suprafața marmurei devine texturată prin periajul pietrei cu peri din plastic dur sau metal. Cu acest finisaj blatul tău de marmură din baie va fi cu siguranță foarte rezistent la zgârieturi și va face față cu brio expunerii prelungite la umezeală.

 

Baia ta va avea un stil clasic prin intermediul aspectului antichizat al blatului de marmură cu finisaj periat. Culorile și texturile marmurei cu finisaj periat vor fi discrete, însă vor avea un impact vizual puternic datorită frumuseții pe care o vor emana în baia ta.

 

Blatul tău de marmură cu finisaj periat va necesita aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an, pentru a-și păstra aspectul intact de-a lungul timpului.

 

Acest tip de blat nu va avea nevoie de o întreținere complicată, curățarea periodică se poate face cu o soluție alcătuită din apă caldă și săpun lichid.

 

Accesând www.stona.ro poți alege modelul potrivit de marmură cu finisaj periat pentru amenajarea blatuluit tău din baie. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.