Blat de marmura gri cu finisaj mat pentru baie

Pentru a amenaja blatul din baia ta în stil minimalist, o opțiune foarte potrivită a materialului folosit poate fi marmura gri cu finisaj mat.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Alegerea unui blat cu aspect simplu și modern , cum este cel de marmură gri cu finisaj mat este întotdeauna un plus, deoarece o baie care emană o eleganță discretă nu se va demoda niciodată. Fie că îți dorești un blat de marmură gri deschis sau gri închis, sunt disponibile numeroase modele din care să-l alegi pe cel potrivit pentru baia ta. Neutralitatea acestui blat îl va face să funcționeze cu o gamă largă de culori pe care le poți folosi la amenajarea celorlalte elemente din baie.

Finisajul mat este cea mai bună opțiune pentru ca blatul tău din baie să aibă un stil modern, deoarece în urma finisajului se obține un aspect estetic neconvențional. Suprafața devine catifelată și netedă, cu foarte puțină reflexie a luminii, iar culorile și texturile vor fi mai discrete.

Acest tip de blat reprezintă o alegere bună pentru amenajarea băii tale și datorită avantajelor practice pe care le oferă. Finisajul mat contribuie la creșterea rezistenței blatului de marmură gri, un avantaj important pentru orice baie. Astfel că, blatul va face față fără probleme expunerii constante la apă și umezeală și nu va trebui să îți faci griji că suprafața se va zgâria, păta sau crăpa.

Aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, va face ca blatul tău de marmură gri cu finisaj mat să fie foarte durabil în timp. Se recomandă reaplicarea tratamentului la un interval de 12 luni.

Pentru curățarea acestui blat vei avea nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, pe care o vei folosi cu o lavetă moale. Dacă va fi necesară o curățare în profunzime vei avea nevoie de o soluție special concepută pentru marmură.

Poți alege modelul potrivit de marmură gri cu finisaj mat pe www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 sau depozitele din județele Prahova și Alba.