Blat de marmura gri cu finisaj periat pentru bucatarie

Alegerea blatului din bucătăria ta trebuie să țină cont de două cerințe foarte importante: rezistența și aspectul estetic. De aceea marmura gri cu finisaj periat poate fi alegerea ideală pentru amenajarea blatului din bucătăria ta.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Prin intermediul acestui blat, bucătăria ta va emana rafinament și eleganță, datorită tonurilor de gri plăcute vizual și a texturilor formate din vene albe ce se ramifică pe toată suprafața. Contrastul obținut este discret și calm, însă tocmai din această cauză blatul din bucătăria ta va atrage admirația oricui.

Finisajul periat este foarte potrivit pentru marmura gri, deoarece conferă suprafeței un aspect texturat, devenind mai atrăgătoare din punct de vedere vizual.

Marmura gri cu finisaj periat este foarte potrivită pentru amenajarea blatului din bucătăria ta, și din punct de vedere practic. Marmura este un material durabil în mod natural, însă finisajul periat îi îmbunătățește calitățile practice, devenind mai rezistentă la zgârieturi și urme. De asemenea, un alt avantaj al marmurei, foarte important pentru blatul din bucătărie, este că suprafața rămâne răcoroasă în mod natural, fiind perfectă pentru prepararea aluatului și a produselor de patiserie.

Un tratament de sigilare aplicat la un interval de 12 luni, va asigura păstrarea aspectului intact al blatului de marmură gri cu finisaj periat din bucătăria ta.

Tot ce vei avea nevoie pentru curățarea acestui blat, va fi o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, pe care o vei folosi cu o cârpă moale. Sunt disponibile și soluții de curățare special concepute pentru marmură.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de marmură gri cu finisaj periat pentru a obține blatul pe care ți-l dorești în bucătăria ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.