Blat de marmura neagra pentru bucatarie

Dacă ți-ai propus să amenajezi blatul din bucătăria ta într-un mod neconvențional, marmura neagră este cu siguranță cea mai potrivită alegere, datorită frumuseții sale de neegalat. 

Marmura este o rocă metamorfică compusă din minerale carbonate recristalizate, ce se formează atunci când calcarul este supus căldurii și presiunii metamorfismului. Numele său provine din cuvântul grecesc „marmairen” și înseamnă „a străluci

Blatul de marmură neagră va fi piesa centrală a bucătăriei tale, dar va și evidenția celelalte elemente din încăpere prin intermediul contrastului închis-deschis. Suprafața marmurei negre este compusă din venaturi albe ce se ramifică pe un fond negru, astfel acest model impresionează orice privitor.

Pentru a asigura păstrarea aspectului intact al blatului tău de marmură neagră, se recomandă efectuarea unui tratament de impermeabilizare la intervale de timp regulate.

Întreținerea blatului de marmură neagră se face prin ștergerea prafului folosind o cârpă uscată, iar apoi cu o cârpă înmuiată într-o soluție de curățare special destinată acestui tip de piatră.

Intră pe www.stona.ro și alege modelul de marmură neagră potrivit pentru amenajarea blatului tău din bucătărie. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.