Unicitatea blaturilor de marmura

Marmura reprezintă o opțiune foarte des întâlnită atunci când vine vorba de amenajarea blaturilor pentru bucătărie sau baie, în special datorită aspectului său estetic deosebit. 

Acest material este o rocă metamorfică ce se fomează în zonele de munte, în urma unui proces de recristalizare ce poate dura milioane de ani.

Una din cele mai importante calități ale marmurei este unicitatea sa, deoarece nu există două bucăți la fel. Fiecare bucată de marmură are propriile caracteristici ce țin de culoare și modul de dispunere al venaturilor.

Disponibilitatea unei game foarte variate de culori împreună cu venaturile ce diferă în funcție de fiecare bucată de material, fac ca blaturile de marmură să ofere o multitudine de modele. Astfel indiferent de alegerea modelului, blaturile tale de marmură vor fi cu siguranță în centrul atenției.

Păstrarea aspectului intact al blaturilor de marmură de-a lungul timpului, presupune efectuarea unui tratament de sigilare în mod periodic.

Pe www.stona.ro vei găsi peste peste 200 de modele de marmură, dar şi în showroom-ul din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţul Prahova şi judeţul Alba.