Blaturi de marmura compuse din bucati

Poți obține blaturi cu aspect uimitor și rezistență ridicată în bucătăria sau baia locuinței, chiar și atunci când ai un buget redus. Optează pentru blaturi de marmură compuse din bucăți, pentru a avea parte de toate aceste avantaje.

Marmura este o rocă metamorfică compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului.

Marmura este cunoscută și apreciată pentru venaturile sale delicate care adaugă dimensiune și interes vizual oricărui spațiu. Caracteristicile sale vizuale sunt foarte apreciate, fiind o face o alegere de top pentru ceva atât de vizibil precum blaturile. Astfel că nu este de mirare că îți dorești blaturi de marmură în bucătăria sau baia ta. În timp ce poți găsi modele frumoase în plăcile solide de marmură, le poți găsi și în bucăți de marmură, atunci când îți dorești un cost redus. Variațiile de culoare sunt la fel de atractive și poți întoarce și așeza bucățile pentru a crea modele și mai atrăgătoare pentru blaturile tale. Deși acest lucru nu este posibil atunci când instalezi o placă solidă de marmură, este un proces ușor atunci când folosești bucăți de marmură pentru a compune blaturile.

După ce vei termina de instalat blaturile compuse din bucăți de marmură, în bucătăria sau baia ta, te vei bucura de rezistență și durabilitate. Aceste blaturi vor fi mai rezistente la zgârieturi, crăpare, pete și rupere, decât multe alte materiale disponibile pentru amenajarea blaturilor. Dacă alegi astfel de blaturi pentru bucătăria ta, vei avea parte de o suprafață care se va păstra mereu rece, fiind ideală pentru întinderea produselor de patiserie. Dacă alegi să amenajezi blaturi de marmură compuse din bucăți în baia ta, vor fi foarte potrivite pentru acest mediu expus constant la apă și umezeală.

Un tratament de sigilare aplicat în mod regulat, va contribui la păstrarea aspectului intact al blaturilor de-a lungul timpului, ceea ce înseamnă că nu va fi nevoie niciodată de înlocuirea lor. Se recomandă reaplicarea sigilării în fiecare an.

Blaturile de marmură compuse din bucăți vor fi foarte ușor de curățat, cu o cârpă moale din bumbac și produse de curățare neutre. Poți alege să folosești un detergent lichid de spălat vase amestecat cu apă sau produse de curățare special concepute pentru marmură.

Accesează www.stona.ro și alege din peste 200 de modele de marmură disponibile, pe cele potrivite pentru amenajarea blaturilor compuse din bucăți pentru bucătăria sau baia ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.