Diversitatea tipurilor de marmura pentru blaturi

Marmura este cu adevărat unul dintre cele mai elegante materiale din piatră naturală pe care le poți folosi pentru blaturile din locuința ta. 

 

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului. 

 

Piatra naturală este întotdeauna preferata multor proprietari care își doresc blaturi deosebite, dar marmura în special a fost recunoscută de mult timp ca una dintre cele mai bune pietre din lume. Diversitatea tipurilor de marmură pentru blaturi este impresionantă. Datorită numeroaselor culori de marmură disponibile și a venaturilor unice pe care multe tipuri le posedă, mulți consideră că aspectul marmurei pur și simplu nu poate fi egalat. 

 

Doar aspectul estetic al blaturilor din marmură ar trebui să fie suficient pentru a le clasa în partea de sus a listei tale de dorințe. Motivul pentru care unele dintre cele mai faimoase structuri și statui din lume sunt construite din această piatră este că reprezintă frumusețea pură. Imaginează-ți că ai acea frumusețe pură în casa ta sub forma unui blat de marmură. 

 

Există multe variante de culoare ale blaturilor din marmură. Blaturile tradiționale din marmură albă pot adăuga luminozitate unui spațiu, păcălind ochii să creadă că un spațiu este mai mare decât este în realitate. Alte opțiuni de culoare ale marmurei includ: bej, exotic, galben, verde, gri, negru, maro și roșu. 

 

Pe lângă varietatea culorilor marmurei, există și multe tipuri de finisaje care îți permit să combini și să potrivești plăcilele de piatră, în așa fel încât să obți blaturile perfecte pentru bucătăria sau baia ta. Marmura poate fi lustruită, antichizată, dăltuită, mată, periată, scapițată, scapițată + lustruită, scapițată + relief. 

 

Diversitatea tipurilor de marmură îți oferă foarte multe opțiuni din care să alegi când vine vorba de amenajarea blaturilor tale. În plus, deoarece este o piatră naturală, fiecare placă de marmură este unică – chiar și plăcile care provin din aceeași carieră. Acest lucru contribuie la atractivitatea blaturilor de marmură. 

 

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 200 de modele de marmură pentru a-ți amenaja blaturile pe care ți le dorești în bucătăria sau baia ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau depozitele aflate în județele Prahova şi Alba.