Idei de amenajare a blaturilor cu marmura neagra Nero Marquina

Nero Marquina este o marmură neagră foarte clasică și de înaltă calitate, care creează blaturi sofisticate și elegante pentru bucătărie sau baie. Marmura este o rocă metamorfică compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare.

 

Această piatră naturală neagră are nervuri albe frumoase și este extrasă din regiunea Markina, Țara Bascilor din nordul Spaniei. Blaturile de marmură neagră Nero Marquina transformă orice încăpere într-una cu impact vizual dramatic. Pentru a obține acest lucru în bucătăria sau baia locuinței tale, îți prezentăm câteva idei de amenajare a blaturilor cu marmură neagră Nero Marquina. 

 

Elementele tradiționale, cum ar fi feroneria din alamă strălucitoare și mobilierul în stil clasic nu se demodează niciodată. Alege tonurile calde cremoase pentru dulapurile și pardoseala din bucătărie sau baie, cum ar fi: bej, maro, roșu sau galben. Blaturilor de marmură neagră Nero Marquina.vor completa acest design proaspăt și primitor. 

 

Poți obține o bucătărie sau baie cu personalitate, dacă optezi pentru asortarea blaturilor de marmură neagră Nero Marquina, cu dulapuri gri închis. Chiar dacă predomină culorile întunecate, spațiul va fi plin de farmec și va trezi interesul oricărui privitor. Pentru a domoli aspectul vizual puternic, amenajează o pardoseală într-o nuanță caldă și liniștită, cum ar fi cea din lemn. 

 

Dacă îți dorești o bucătărie sau baie minimalistă, blaturilor de marmură neagră Nero Marquina sunt elementele perfecte. Adaugă alb și gri deschis în încăpere prin intermediul dulapurilor, chiuvetei, pereților și a pardoselii, pentru a obține o senzație modernă și un contrast echilibrat. 

 

Pe www.stona.ro vei găsi cu siguranță, modelul potrivit de marmură neagră Nero Marquina, pentru a amenaja blaturile pe care ți le dorești în bucătăria sau baia ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.