Optiuni de modele pentru blaturile de marmura alba

Blaturile de marmura albă aduc frumusețe atemporală în orice bucătărie sau baie.

Marmura este o rocă metamorfică compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare.

Atunci când trebuie să alegi modelul potrivit de marmură albă pentru amenajarea blatului din bucătăria sau baia ta, poate deveni o provocare din cauza numărului impresionant de modele disponibile. Astfel că această selecție de modele îți va face alegerea mai ușoară.

Thassos White

Numele acestui model de marmură albă provine de pe insula din Grecia, Thassos, de unde a fost extrasă încă din antichitate. White Thassos este o marmură dolomitică foarte pură, cu un alb pur excepțional, și cu aproape o lipsă de vene. Puritatea, calitatea și frumusețea sa vor fi mai apreciate și plăcute în bucătăria sau baia ta.

White Volakas

Este o altă marmură grecească, foarte solicitată în acest moment. La fel ca Thassos, Volakas și-a luat numele din zona în care este extras. Volakas are un fundal ușor alb-cenușie cu un număr mare de vene gri, destul de vizibile.

Carrara CD

Este o marmură cu fundal alb cu subton gri deschis și vene gri închis. Față de celelalte două modele de marmură albă, fundalul este puțin mai întunecate (gri) și putem observa o prezență mai mare a venelor și a altor impurități.

Nuovola Bianco

Nuvola Bianco este o marmură dramatică cu greutate vizuală. Ar fi complimentul ideal pentru blaturile din bucătărie sau baie, datorită texturii sale omogene care se întrepătrunde cu fundalul. Nuanțele predominante sunt de gri mediu cu subton cald și alb, însă prezintă și mici accente de gri închis.

Artesian

Este o marmură dolomitică albă extrasă în Macedonia Poate fi recunoscută ca unua dintre cele mai albe materiale de pe planetă în selecțiile sale superioare, totuși este cel mai bine cunoscută pentru textura sa diagonală uniformă în nuanțe de alb și gri deschis și cantitatea enormă de rezerve care poate întreprinde chiar și cele mai exigente proiecte.

Pe www.stona.ro poți alege din 11 modele de marmură albă, pe cel potrivit pentru amenajarea blaturilor din bucătăria sau baia ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţul Prahova şi judeţul Alba.