Culori in tendinte pentru blaturile de marmura

Dacă ai luat decizia de a instala blaturi de marmură în bucătăria sau baia ta, însă îți dorești să alegi modele ce au culori în tendințele anului 2021, urmează să afli cele mai bune opțiuni.

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Blaturile de marmura din bucătăria sau baia ta vor fi atemporale și rezistente, fiind un material natural frumos, care vine într-o mare varietate de culori, texturi și vene. Nu se pot găsi niciodată două piese la fel, ceea ce, desigur, adaugă foarte mult atracției sale. Asta înseamnă că blaturile tale vor fi cu siguranță unice, chiar dacă alegi modele în tendințe.

Tendințele anului 2021 pentru blaturile de marmură, atunci când vine vorba de culori, cuprind nuanțe de culoare înălțătoare, optimiste și naturale. Unele dintre cele mai populare culori în acest an sunt verdele și maroul. Aceste culori vor adăuga un sentiment de vigoare și prospețime în bucătăria sau baia ta. Prin intermediul acestor blaturi te vei simți mai aproape de lumea naturală. Este important să fim în armonie cu natura, deoarece în ultima perioadă nu am putut să petrecem prea mult timp în aer liber.

Alte două culori populare în acest an pentru blaturile de marmură sunt albul și negrul. Acestea reprezintă alegeri excelente pentru blaturile tale de marmură din bucătărie sau baie, deoarece nu se vor demoda niciodată. Ambele tipuri de marmură au vene bogate cu un fundal alb cremos sau negru intens. Modelele de marmură care prezintă culoarea centrală alb sau negru sunt atât elegante, cât și distinctive, rămânând în același timp clasice și funcționale.

Pe www.stona.ro poți alege dintr-o multitudine modele în culorile acestui an, pentru a-ți amenaja blaturile pe care ți le dorești în bucătăria sau baia ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.