Optiuni de modele pentru blaturile de marmura exotica

Amenajarea blaturilor din bucătăria sau baia ta cu marmură exotică, reprezintă cea mai bună opțiune atunci când îți dorești un aspect superb și unic.

Marmura este o rocă metamorfică compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului.

Frumusețea marmurei exotice este impresionantă, astfel că blaturile tale vor arăta luxos și opulent și nu vor trece cu siguranță neobservate. Marmura exotică este specială datorită culorilor și texturilor sale uimitoare. Modelele disponibile sunt extrem de variate, fiecare fiind compus din mai multe culori, creând contraste foarte diverse.

În continuare, vom detalia câteva dintre modelele de marmură exotică, pentru a-ți facilita decizia asupra celui potrivit pentru amenajarea blaturilor tale.

Orca

Acest tip de marmură exotică este extras din Brazilia. Suprafața sa este cu adevărat deosebită, deoarece este formată din pete mari alb și negru care amintesc de cea mai mare specie de delfin, orca. Modul neconvențional în care sunt dispuse petele și contrastul lor foarte puternic, fac ca acest model de marmură exotică să fie ideal pentru blaturile din bucătăria sau baia ta.

Rainforest Brown

Este o marmură exotică extrasă din India. Design-ul său pitoresc este unic printre alte pietre naturale. Nuanțele pământii de maro și roșu sunt echilibrate prin venele gri și albe care dau aspectul ramurilor copacilor. Blaturile tale amenajate cu Rainforest Brown for fi extrem de atrăgătoare prin frumusețea lor artistică și creativă.

Golden Spider

Marmură exotică extrasă din Grecia. Bază sa este albă, iar pe toată suprafața sunt dispuse venaturi aurii ce amintesc de aspectul pânzei de păianjen. Acest model se potrivește cel mai bine blaturilor din bucătăriile sau băile în care pătrunde multă lumină naturală, deoarece în acest fel estetica lor fascinantă va fi pusă în evidență.

Fantasy Brown

Se extrage din India și se caracterizează prin striații dramatice în tonuri de alb și gri cenușiu, bej cald și auriu și, desigur, maro bogat, pământesc. Interacțiunea straturilor luminoase și întunecate are ca rezultat un aspect organic dinamic, ca un râu care curge pe insula cascadei sau scoarță de copac fisurată. Fantasy Brown va oferi estetica sa impresionantă, blaturilor tale din bucătărie sau baie.

Alege modelul potrivit de marmură exotică accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 și depozitele aflate în județele Prahova şi Alba.