Optiuni de modele pentru blaturile de marmura verde

Blaturile din bucătăria sau baia ta vor avea un aer rafinat și elegant, dacă alegi să le amenajezi cu marmură verde. Nu doar vei avea blaturi confecționate dintr-un material natural, ci și vor emana frumusețea naturii datorită esteticii care te duce cu gândul la vegetația din natură.

Nuanțele marmurei verzi sunt foarte variate, de la deschis la închis, astfel că vei putea găsi cu siguranță modelul care să se potrivească cel mai bine în bucătăria sau baia ta. Pentru a-ți veni în ajutor în luarea acestei decizii, îți prezentăm câteva dintre cele mai populare modele de marmură verde.

Verde India

După cum indică numele, această marmură verde provine din India și emană frumusețea acelor locuri exotice. Aspectul estetic al marmurei Verde India reprezintă luxul la cel mai înalt nivel, sofisticarea în sine, impresionând prin nuanța sa superbă de verde smarald. Dacă îți dorești blaturi unice cu frumusețe exotică și lux rafinat, Verde India este cel mai potrivit tip de marmură verde.

Verde Tropicus

Verde Tropicus provine din Grecia și atrage toate privirile cu nuanțele sale intense de verde. Culorile sale fantastice amintesc de tonalitățile vii ale naturii amazoniene. Verde deschis, verde închis, verde galben și alb, compun această marmură exclusivă și admirabilă. Blaturile tale de marmură Verde Tropicus te vor face să te simți ca în mijlocul naturii.

Rainforest Green

Marmură verde care provine din India și care amintește de o pădure tropicală. Pe un fundal verde este o rețea de texturi venate neregulate maro care coexistă cu pete verzi încețoșate, creând un peisaj sugestiv și radiant. Marmura Rainforest Green va transmite blaturilor tale, frumusețe sa unică și extraordinară.

Veria Green

Veria Green provine din Grecia și este unul din cele mai elegante tipuri de marmură verde. Fundalul său verde închis și texturile venate albe, formează un contrast impresionant care atrage admirația oricui. Dacă optezi pentru blaturi amenajate cu Veria Green, vor deveni instant decorațiuni superbe pentru bucătăria sau baia ta.

Modelul potrivit de marmură verde te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.